SPA-Behandlinger

Et spa behandling er den perfekte måten å unne seg det lille ekstra på etter en langdag. En behandling hos oss reduserer stress og gir avslapping for kropp og sjel. Behandlingene passer godt etter en lang dag i fjellet, en lang kjøretur, eller hardt arbeid. Løsne opp stive muskler, finn roen eller gi huden ny glød. Finn et spabehandling som passer for akkurat deg i vår behandlingsmeny.

Aromaterapi

Pris 799,- / 999,- / 45 min. / 60 min.

Aromaterapi er en behandlingsmetode som i hovedsak bruker eteriske oljer for å forebygge, lindre og redusere fysiske og psykiske helseproblemer – eller som velvære og avspenningsbehandling. De eteriske oljene har ulike egenskaper, og forskjellige deler av plantene blir brukt. De eteriske oljene vi bruker sammen med massasje, blir de blandet ut med vegetabilske oljer. 

Aromaterapi brukes ved en rekke plager og sykdommer, både fysiske og psykiske.  Aromaterapi blir blant annet brukt ved: Stressrelaterte sykdommer, smerter i muskler, luftveisproblemer, angstproblemer, søvnproblemer, hodepine eller fordøyelsesbesvær m.m. 

Eteriske oljer/urter kan gi allergiske reaksjoner så vi trenger informasjon om dette slik vi kan finne ut om hvilke oljer som skal unngås.

Behandlingstid 45 min. / 60 min.

Dyprens rygg m/massasje

Pris 549,- / 799,- / 999,-  30 min. / 45 min. / 60 min.

En fuktighetsgivende behandling som inkluderer rens, skrubb/peeling som fjerner døde hudceller , påføring av fuktighetskrem/olje  og avsluttende med rygg og nakke-massasje. En klassisk dyprens med ekstra massasje passer for alle som har tilstoppede porer, sorte prikker og kviser på ryggen. Denne behandlingen er perfekt for deg som sliter med akne, hudormer og urenheter på rygg. Så her kan vi hjelpe deg. Vi renser huden grundig. Videre får du ligge med en aktiv maske og deretter avsluttes behandlingen med tilpasset massasjer.

Behandlingstid 30 min. / 45 min. / 60 min.