SPA-behandlinger

En spa behandling er den perfekte måten å unne seg det lille ekstra på. En behandling hos oss reduserer stress og gir avslapping for kropp og sjel. Behandlingene passer godt etter en lang dag i fjellet, en lang kjøretur, eller hardt arbeid. Løsne opp stive muskler, finn roen eller gi huden ny glød. Sett prikken over i-en på spadagen din med en behandling i Behandlingsavdelingen. Finn en spabehandling som passer for akkurat deg i vår behandlingsmeny.

Ansiktbehandling

Pris 799,- /999,- / 45 min. / 60 min.

Frisk deg opp med en unik ansiktsbehandling i fire stadier: Rengjøring, peeling, massasje og en spesiell fuktighetsgivende behandling. Behandlingen er utarbeidet med tanke på å minimere rynker og balansere fuktigheten i huden.
Behandlingstid 45 min. / 60 min.


Dypsrens rygg

Pris 549,- / 799,- / 30 min. / 45 min.

En klassisk dyprens passer for alle som har tilstoppede porer, sorte prikker og kviser på rygg. Inkluderer skrubb som fjerner døde hudceller og påføring av fuktighetskrem/olje som sammen gir en mykere, jevnere og friskere hud.
Behandlingstid 30 / 45 min. 

Aromaterapi

Pris 799,- / 999,- / 45 min. / 60 min.

Aromaterapi med massasje er «duftens massasje» som bygger på avslapping og velvære. Hele kroppen blir massert med aromatiske essensielle oljer, som kan gi gode effekter for å redusere blant annet angst og stress. Aromatiske essensielle oljer vil under og etter massasjen absorberes godt inn i huden vår.

Behandlingstid 45 min. / 60 min.