Personvernerklæring

Vi tar personvernrettighetene til våre brukere på alvor og er lovpålagt å beskytte dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan MISS BOSS Cosmetics AS samler inn og behandler personopplysninger.

Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.
MISS BOSS Cosmetics AS deler ikke personopplysninger med andre, eller bruker opplysningene til annet formål enn det som er angitt i denne personvernerklæringen. MISS BOSS Cosmetics AS vil ikke selge eller deler personopplysninger med tredjeparter uten at det foreligger en databehandlingsavtale som beskytter personopplysninger mot salg og videre deling.

1. Personopplysninger
For å gjennomføre en bestilling hos MISS BOSS Cosmetics AS trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne behandle din bestilling, holde deg oppdatert samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til din bestilling. I tillegg lagres bestillinger og historikk på utsendte meldinger og SMSer til behandlinger.

Vi oppbevarer dine bestillinger og personopplysninger til du velger å avslutte kundeforholdet hos MISS BOSS Cosmetics AS. Dette gjøres slik at vi kan holde oversikt over dine tidligere behandlinger, med tilhørende informasjon, for deg og behandlingstedet.
• Personopplysningene vi har lagret om deg ser du under profil
• Bestillinger vi har lagret om deg ser du under timer

2. HiP – Kasse system hos behandlingsted MISS BOSS Cosmetics AS behandler persondata for kunder som skal ha behandling og det oversenders persondata til HiP (Handel i praksis) som er behandlingstedets kasse system. Vi sender følgende persondata til HiP: navn, adresse, telefonnummer, epost og behandlingsinformasjon som er tidspunkt og behandlinger. Dette overføres slik at behandlingstedet har oversikt over alle behandlinger i sitt kassesystem og kan ta betalt for leverte tjenester.

3. Deling av personopplysninger
Vi kan gi dine personopplysninger til andre tredjeparter i følgende tilfeller:
• Personopplysninger deles med andre behandlingsteder hvis bruker selv velger å logge inn på et annet behandlingsted. Dette gjøres slik at kunde kan bruke samme innlogging på alle behandlingssteder. Personopplysninger som deles er navn, telefonnummer, addresse og epost.
• Til utvalgte og betrodde tredjeparter som kan bruke din personlige informasjon til å individualisere tilbud, men kun hvis det er gitt sammtyke til å motta tilbud og tjenester på sms eller epost. Disse tredjepartene har ikke tillatelse til å dele eller selge din informasjon til andre.
• Til politi i forbindelse med beskyldninger om kriminelle handlinger eller hvis det er påkrevd i henhold til gjeldende lovgivning.

4. Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som MISS BOSS Cosmetics AS har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen. Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form. Du kan også, når som helst, be oss rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Du har rett til å få utlevert egne personopplysninger som du har gitt til MISS BOSS Cosmetics AS, og vi vil sende opplysningene til deg via e-post med en fil hvor alle personopplysninger er kryptert.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

5. Informasjonskapsler (Cookies)
En cookie er en liten mengde informasjon som sendes til din nettleser fra en nettsides datamaskiner, og som lagres på harddisken til datamaskinen din. Vi bruker informasjonskapsler for å forbere din opplevlse av nettstedet. Du kan la være å godta cookies ved å aktivere innstillingene på din nettleser som tillater deg å avvise cookies. Hvis du velger slike innstillinger kan du imidlertid opplevere problemer med bruk av enkelte sider. Du finner oversikt over
informasjonskapsler på Informasjonkapsler siden.

6. Endringer av vår personvernerklæring
Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig.

Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg via e-post.

Revisjonsdato : 31.07.2018