Klassisk massasjer

Litt om våre massasjer behandlinger

Klassisk massasje anvendes ved muskelspenninger, treningsverk og muskelknuter. Man benytter en rekke forskjellige teknikker for å mykgjøre muskulaturen og tøyninger for å forlenge fibrene i kort og stram muskulatur.

Inndeling av massasje etter styrkegrad. Vi har delt inn massasjene i styrke-grad slik at det skal bli lettere for deg å finne en massasje som passer for deg. Behandlingene er delt inn i lett, medium, og dyp massasje. Noen av massasjene vil kunne ligge i flere enn en gruppe alt etter hvordan massasjen utøves.


Klassisk Thai-massasje

Pris 799,- / 999,- / 45 min. / 60 min.

Thaimassasje bruker ikke olje eller kremer. Mottakeren holder klærne på under massasjen. Det er konstant kroppskontakt mellom givere og mottakere, men i stedet for å gni musklene, inkluderer vanligvis thaimassasje stretching, strekk og kompresjon i forskjellige muskler. Passer godt for de som har plager i muskler og ledd, stive muskler og ømme punkter.


Behandlingstid 45 min. / 60 min. 

Aroma - oljemassasje

Pris 799,- / 999,- / 45 min. / 60 min.

En aromatisk oljemassasje er en avslappende opplevelse for økt velvære. Behandlingen består av en kombinasjon av styrking og trykk på akupunktur, noe som gjør at den eteriske oljen trenger inn i huden, fremmer blodsirkulasjonen, øker kroppens motstandskraft og gir en følelse av harmoni. 


Behandlingstid 45 min. / 60 min.

Rygg og nakkemassasje

Pris 549,- / 799,- / 30 min. / 45 min.

Tradisjonell klassisk nakkemassasje, ved hjelp av trykk som stimulerer kanaler og blodsirkulasjon. Behandlingen gjenoppretter en riktig balanse mellom og gjør kroppen mer motstandsdyktig mot sykdommer, samtidig som den gir økt velvære. Det er en utmerket behandling for folk som har en sittende jobb.

Behandlingstid 30 min. / 45 min. 

Fot SPA/massasje

Pris 549- / 799,-  / 45 min. / 60 min. 

Fotmassasje fremmer fleksible, myke og smidige føtter. Dette bidrar til et naturlig bevegelsesmønster og forebygger belastningsskader. Grundig massasje av føttene øker sirkulasjonen og myker opp muskler og ledd. Fleksible og smidige føtter bidrar til et naturlig bevegelsesmønster og forebygger belastningsskader. Kan brukes spesifikt som restitusjon/skadeforebygging eller som en deilig avslappende hverdagsgave til deg selv.

Behandlingstid 45 min. / 60 min.