Klassiske massasjer

Klassisk massasje er en dyptgående muskelbehandling som tøyer og strekker hard og stram muskulatur. Klassisk massasje er velegnet mot trette, slappe, smertefulle eller overarbeidede muskler. Massasjen består av knainger, friksjoner og strykninger ved hjelp av olje eller krem. Klassiske massasje anvendes ved muskelspenninger, treningsverk og muskelknuter. Vi benytter en rekke forskjellige teknikker for å mykgjøre muskulaturen og tøyninger for å forlenge fibrene i kort og stram muskulatur.

Inndeling av massasje etter styrke grad. Vi har delt inn massasjene i 3 styrke-grad, i lett, medium, og dyp massasje slik at det skal bli lettere for deg å finne en massasje som passer for deg.


Les mer om thaimassasje

Klassisk Thai-massasje

Pris 799,- / 999,- / 1.599,-

/ 45 min. / 60 min. / 90 min.

Thai-massasje er en tradisjonell form for massasje som har eksistert i tusenvis av år. Behandlingen foregår gjennom strekking og trykk langs energilinjer i kroppen. Formålet med thaimassasje er å løse opp i spenninger i ledd og muskler og gi en følelse av at kroppen din er i balanse. 

Tradisjonell thaimassasje kan være ukomfortabelt for de som ikke tidligere har prøvd det. Det er konstant kroppskontakt mellom givere og mottakere, men i stedet for å gni musklene, inkluderer vanligvis thaimassasje stretching, strekk og kompresjon i forskjellige muskler. Passer godt for de som har plager i muskler og ledd, stive muskler og ømme punkter.

Hvordan foregår behandlingen?

Tradisjonelt foregår thai massasje på en madrass på gulvet. Under behandlingen foregår mens du er mer eller mindre avkledd, men hvor delene av kroppen som ikke behandles er dekket av en håndduk eller et pledd. Hvis du føler deg ubehagelig, kan selvfølgelig ha på klærne under behandlingen da møte du på salongen i løst og behagelig tøy.

Massasjeterapeuten benytter hender, fingrer, knær og albuer for å løse opp stramninger og spenninger i kroppen. I tillegg benyttes spesielle grep, vridninger og tøyninger for å gjøre kroppen mer fleksibel og smidig.

Vi benytte oljer ved thai massasje på salongen.

Behandlingstid 45 min. / 60 min. / 90 min.

Aroma - oljemassasje

Pris 799,- / 999,- / 1.599,

 45 min. / 60 min. / 90 min.

En aromatisk oljemassasje er en avslappende opplevelse for økt velvære. Behandlingen består av en kombinasjon av styrking og trykk på akupunktur. Den eteriske oljen trenger inn i huden, fremmer blodsirkulasjonen, øker kroppens motstandskraft og gir en følelse av harmoni. 

Hos oss er aromamassasje en roligere og lettere massasje uten dyptgående grep som Thaimassasje. Teknikken er mer glidende og overflatisk. Egner seg godt hvis du bare ønsker å slappe av eller har mye vondt i kroppen. Eteriske oljer (aroma-oljer) blir blandet spesielt for deg, og behandlingen kan løse opp både psykiske og fysiske spenninger. 

Behandlingstid 45 min. / 60 min. / 90 min.

Rygg og nakkemassasje

Pris 549,- / 799,- / 999,- 
30 min. / 45 min. / 60 min.

Tradisjonell klassisk rygg- og nakkemassasje, ved hjelp av trykk som stimulerer kanaler og blodsirkulasjon. Denne behandlingen er inkludert rygg og nakke massasje - avslappende håndmassasje - hode massasje. Det utføres en ryggmassasje i tillegg til en hodebunnsmassasje for å løse opp all spenning i kroppen. For å avslutte behandlingen gir vi en håndmassasje slik at både sinn og kropp blir revitalisert, forfrisket og nedstresset. 

Behandlingen gjenoppretter en riktig balanse mellom og gjør kroppen mer motstandsdyktig mot sykdommer, samtidig som den gir økt velvære. Det er en utmerket behandling for folk som sitter mye på jobb.

Behandlingstid 30 min. / 45 min. / 60 min.

Legg og fotmassasje

Pris 699,- / 899,- / 45 min./60 min.

Legg- og fotmassasje er ulike massasjeteknikker som benyttes til behandling av føtter og legger gir økt blodsirkulasjon og trykkavlastning for dine beiner. Behandlingen kan hjelpe mot smerter i fot, ankel, kne, hofte og rygg. Legg- og fotmassasje setter i gang blodsirkulasjonen og løser opp spenninger i kroppen. 

Legg- og fotmassasje fremmer fleksible, myke og smidige føtter. Dette bidrar til et naturlig bevegelsesmønster og forebygger belastningsskader. Denne behandlingen kan brukes som skadeforebygging eller som en deilig avslappende hverdagsgave til deg selv. Passer utmerket for dem som står mye på jobb. 

Massasje av legger og føtter kan gjøres isolert eller i kombinasjon med andre behandlinger som for eksempel rygg- og nakkemassasje. 

Behandlingstid 45 min. / 60 min.