Litt om våre massasjer behandlinger

Inndeling av massasje etter styrke grad. Vi har delt inn massasjene i styrke-grad slik at det skal bli lettere å finne en massasje som passer for deg. Behandlingene er delt inn i lett, medium, og dyp massasje.

Noen av behandlingene vil kunne ligge mer enn en, såkalt Duo-behandling innebærer at du og din venn ligger i samme rom på hver sin behandlingsbenk og får samme behandling samtidig av hver sin terapeut. Dette er en kjempekoselig måte å slappe av på sammen! Vil dere ha ulike behandlinger som Duo-behandling går det også bra, tenk bare på at de bør være omtrent like lange.

Følgende bør vurderes;

- Skal massasjen være på hele- eller deler av kroppen?

- Hvor hard massasje ønsker du, enten lett, medium eller dyp?

- Skal det jobbes med et problemområde (spesielle triggerpunkt etc.) eller er du ute etter en velvære massasje (oppkvikkende, avslappende etc.)

Hvordan foregår behandlingen?

Tradisjonelt foregår thai massasje på en madrass på gulvet. Under behandlingen foregår mens du er mer eller mindre avkledd, men hvor delene av kroppen som ikke behandles er dekket av en håndduk eller et pledd. Hvis du føler deg ubehagelig, kan selvfølgelig ha på klærne under behandlingen da møte du på salongen i løst og behagelig tøy.

Husk også ...

– Vi anbefaler å ta en dusj før kroppsbehandling.
– Du må informere oss hvis du er gravid, har høyt blodtrykk eller går på spesielle medisiner.
– Avbestilling av behandling må skje senest 24 timer før avtalt time, ellers blir den belastet i sin helhet.

Smittevern!

Vi tar smittevern på alvor! Med den situasjonen vi nå står i kan vi forsikre dere om at hos oss har vi for en tid tilbake og allerede før påbud om munnbind kom tatt dette i bruk for ansatte i salongen. Vi holder selvsagt fortsatt på med de gjeldende regler for smittevern og hygiene i vår salong.

Hva vi forventer av deg?
-Kom frisk
Vi ber om at du holder deg hjemme hvis du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Vi booker gjerne om behandlingen din slik at vi kan ønske deg velkommen en annen gang.
-Hold avstand
Folkehelseinstituttet krever trygg avstand mellom kundene.
-Vask hendene
Alle kunder skal vaske eller rengjøre hendene sine med såpe og vann eller antibac ved ankomst. 
Hva du kan forvente av oss?
- Grundig rengjøring
Behandlingsavdelingen blir rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets anbefalinger. Det legges spesiell vekt på alle berøringsflater.
-Smittevern
Våre behandlere bruker munnbind & visir for at din opplevelse hos oss skal være like bra som før covid-19. Våre ansatte har god kunnskap om smittevern og er nøye på håndvask og bruk av antibac.
Du er velkommen til en trygg spa/massasjetime hos oss !